Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


iHandy Carpenter 2.0.5

Најлесниот, најубавиот и најголем дел практични столар алатка комплет во светот.

iHandy Карпентер

  • Верзија :2.0.5
  • Датум на додавање :11/12/2011 5:44:40 AM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$1.99
  • Вкупно преземања :189
  • Минатата недела преземања :3
  • Оперативен систем :iOS

Издавач опис (Show Original)

iHandy Карпентер Најлесниот, најубавиот и најголем дел практични столар алатка комплет во светот, правото на вашиот iPhone! Земете 5 професионални алатки во еден стан во само половина од цената на купување на секој! Карактеристики: Постојат 5 алатки во оваа алатка Карпентер комплет: - А измерат Боб, најлесен начин за да се потврди на вертикалност на линии или ѕидовите површина ниво, најдобар инструмент за ниво било рамна површина-балон ниво бар, точно како може да се види во столар алатка комплет продавници, и поубаво - челична транспортир, мерење агли 0-180 степени .- челична владетел, поддршка и инчи и центиметри. Со swiping тоа лево и десно, на владетелот е способен да се измери работите многу повеќе од вашиот iPhone - откако ќе биде калибриран, на тежина на отвес, површина ниво и на ниво на бар, исто така, може да се користи како inclinometer / clinometer со читање на агли на екранот. Совети: - на тежина на отвес, појавното ниво и меур НИВО БАР тоа калибрирање прво пред секој сериозен употреба! - Употреба на тежина на отвес за мерење на вертикалност НА WALLTwo начини за тестирање на вертикалност на ѕидот: 1. Стави вашиот iPhone назад-до-назад кон ѕидот мерка (препорачано). Ако сенката на тежина на отвес е на X оската (Y е еднаква на нула), тогаш покажува вашиот ѕид е совршено прав и вертикални на земјата. Ве молиме имајте во предвид дека на овој начин на читање на "Х" не мора да биде нула. На задната страна од 3G iPhone не е целосно рамен. Но, тоа е точно доволно само да се користи рамен дел на вашиот 3G iPhone.2. Стави еден раб на вашиот iPhone на ѕидот measure.If сенката на тежина на отвес е на Y оската (x изнесува нула), тогаш покажува вашиот ѕид е совршено прав и вертикални на земјата. Ве молиме имајте во предвид дека на овој начин на читање на "Y" не мора да биде нула. - Како да се измери падините на А SURFACEA неколку начини за мерење на падините на површина: 1. Користете појавното ниво (препорачано). Стави вашиот iPhone врз склони површината (на работ на iPhone треба да биде во согласност со наклон насока на површината.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for iHandy Карпентер ,and please consult directly with program authors for any problem with iHandy Карпентер .