Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë

KinetiCount

289 times downloaded

Java, C, C + +, dhe burimeve script (. RC) kodin burues të vijë kundër.

SFTP NET Menaxhuar

358 times downloaded

Zbatimi i protokollit SFTP në. Aplikimet NET lehtë dhe të sigurt

Colorcode

368 times downloaded

convert C / C + + kodi burim për format HTML

DaoLib

43 times downloaded

Ofron një shtresë komunikimi mes elementeve ndërfaqen e përdoruesit dhe themelor ...

DES3 Zhvillimit Kit

322 times downloaded

Kjo mjete janë të dizajnuara për përdorim OEM dhe punon në IRIX, DG / UX, Ultrix dhe kështu me radhë.

Standard Edition IXFile

372 times downloaded

IXFile është një komponent softuer që lehtëson input file / output

DebugInfo

437 times downloaded

Ajo do të monitorojë të gjitha vargjet e krijuara nga OutputDebugStream.

FLOW Crystal

389 times downloaded

C / C + + Kodi - flowcharts, RichTrees, formatting Auto, Documenation

AngelScript

296 times downloaded

Lejojë aplikimet për të zgjeruar funksionet e tyre përmes Scripts jashtëm.

Analiza Informacion për Visual Studio

357 times downloaded

Mundësojnë përdoruesve për të analizuar kodet në rezultat Visual Studio pa gabim.