Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Windows Animated Gif Player 1.0

Ова е целосно опремен, рационализација програма изградена со користење ActiveX, за да ја видите анимиран. Gif слики. За повеќе информации, посетете ја http://ac

Windows анимиран GIF плеер

  • Верзија :1.0
  • Датум на додавање :3/30/2011 6:44:47 PM
  • Лиценца :Freeware
  • Цена :$0
  • Вкупно преземања :186
  • Минатата недела преземања :4
  • Оперативен систем :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95

Издавач опис (Show Original)

Windows анимиран GIF плеер Ова е целосно опремен, рационализација програма изградена со користење ActiveX, за да ја видите анимиран. Gif слики. За повеќе информации, посетете ја http://activex.moonvalley.com

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Windows анимиран GIF плеер ,and please consult directly with program authors for any problem with Windows анимиран GIF плеер .

Ниво на корисникот

Windows анимиран GIF плеер
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook