Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


WebClean Internet Privacy and Security 2.1

Fshih të gjitha gjurmët e historisë tuaj të internetit dhe informacione të tjera të ndjeshme.

WebClean Internet Vetësi dhe Siguri

  • Version :2.1
  • Data e shtimit :11/12/2011 2:33:39 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$29.95
  • Shkarkime gjithsej :135
  • Shkarkime fundit javë :5
  • Sistemi operativ :Windows XP/2000/98

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

WebClean Internet Vetësi dhe Siguri WebClean është projektuar për të mënyrë të sigurtë dhe efikase të hequr provat e internetit nga kompjuteri juaj që identifikon web faqet dhe dosjet që ju keni të shikuara në internet. Ajo nuk kërkon një shumë e burimeve të sistemit dhe është shumë i qëndrueshëm. Është e rekomanduar që ju të ngushtë por të gjitha dritaret e shfletuesit të internetit para se të konkurrojnë në mënyrë që plotësisht të pastër sistemin tuaj.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for WebClean Internet Vetësi dhe Siguri ,and please consult directly with program authors for any problem with WebClean Internet Vetësi dhe Siguri .