Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Remote Printer Manager 2.0.3

Menaxheri i largët printer është një mjet për të shtoni, hiqni dhe të modifikojë rrjetit.

Remote Menaxher Printer

  • Version :2.0.3
  • Data e shtimit :11/12/2011 9:11:30 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$50
  • Shkarkime gjithsej :3221
  • Shkarkime fundit javë :3
  • Sistemi operativ :Windows XP/2000

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Remote Menaxher Printer Remote Menaxher Printer (RPM) është një sofistikuar menaxhimin e rrjetit mjet që lejon administratorëve të rrjetit për të shtuar, ndryshuar dhe për të hequr printera në çdo kompjuter Windows-bazë të network.Add tyre, hiqni dhe të modifikojë ndonjë printera lokale dhe TCP / IP rrjetit për çdo kompjuter në distancë . Me ndihmat firewall e saktë, ju mund të ngritur një kompjuter në anën tjetër të botës për të shtypur! Dinamik vend shoferi mbështetur ju jep një listë të gjerë të printera dispozicion për të instaluar nga kompjuteri host, nuk kërkojnë para-instalimin e shoferëve në kompjuterin klienti.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Remote Menaxher Printer ,and please consult directly with program authors for any problem with Remote Menaxher Printer .