Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Avvenu Access n Share 3.2

Ju lejon të shikoni distanca, shkarkoni dhe ndajnë dokumente, fotografi dhe dosjet

Qasja Avvenu n Share

  • Version :3.2
  • Data e shtimit :11/12/2011 9:11:13 AM
  • Leje :Freeware
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :1460
  • Shkarkime fundit javë :4
  • Sistemi operativ :Windows XP

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Qasja Avvenu n Share Share n Avvenu Access "ju lejon të shikoni distanca, shkarkoni dhe ndajnë dokumente, fotografi dhe fotografi të depozituara në punën tuaj ose kompjuter në shtëpi. Share n Qasja "është rruga drejtpërdrejtë në stuff tuaj në kompjuterat tuaj nga kudo që janë. Kjo ju lejon të përdorni një telefon celular, smartphone ose Internet-i lidhur kompjuter të largëta qasje dhe private të ndajnë dokumentet, fotografitë dhe fotografi të ruajtura në shtëpinë tuaj ose kompjuterat e punes. Plus, nëse ju zgjedhin të përdorin Çdoherë fotografi, ju mund edhe qasje dhe ndajnë stuff tuaj kur kompjuteri juaj është i fikur.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Qasja Avvenu n Share ,and please consult directly with program authors for any problem with Qasja Avvenu n Share .