Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


LGallery Maker Pro 1.0

Kjo kërkesë e bën të lehtë për të krijuar, shikoni dhe të redaktoni albume foto, ulen Web ...

Pro LGallery Maker

  • Version :1.0
  • Data e shtimit :11/12/2011 2:35:17 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$49
  • Shkarkime gjithsej :80
  • Shkarkime fundit javë :2
  • Sistemi operativ :Windows 2000/98/Me

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Pro LGallery Maker Kjo kërkesë e bën të lehtë për të krijuar, shikoni dhe të redaktoni albume foto, faqet e internetit, thumbnails, galeri virtuale foto, katalogë, prezantime dhe slideshows dhe galeri të lirë Hentai. Ju mund të redaktoni fotot tuaja dixhitale me një mori të mjeteve, të shtoni komentet tuaja dhe mesazhet, të organizojë ato në albume, dhe ndajnë albume tuaj në Web. Programi gjithashtu do të ju lejojnë të përdorni të jashtëm HTML redaktorët dhe utilites të tjera. Programi mbështet një shumëllojshmëri formatesh skedari, duke përfshirë JPEG, GIF, BMP, TGA, TIFF, PIC dhe PNG.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Pro LGallery Maker ,and please consult directly with program authors for any problem with Pro LGallery Maker .