Descărca software-ul gratuit , peste 150.000 de descărcări de software liber


Excel Timesheet and Excel Timesheet Template Spreadsheet Maker 9.0

Vrei un rapid, mod rapid şi uşor de a crea un timesheet în Microsoft Excel, pentru a urmări activitatea dumneavoastră, şi / sau angajaţii dumneavoastră programu

Pontaj Excel şi Excel şablon foaie de pontaj Maker

  • Versiune :9.0
  • Data adăugării :3/31/2011 4:07:38 AM
  • Licenţă :Freeware
  • Preţ :$0
  • Descărcări în total :3596
  • Descărcări Ultima săptămână :1
  • Sistem de operare :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95

Distribuitor de descriere (Show Original)

Pontaj Excel şi Excel şablon foaie de pontaj Maker Vrei un rapid, mod rapid şi uşor de a crea un timesheet în Microsoft Excel, pentru a urmări activitatea dumneavoastră, şi / sau angajaţii dumneavoastră programul de lucru? Dacă este aşa, atunci acest software este cu siguranta pentru tine! Cu acest software, puteţi: clic cu uşurinţă câteva butoane pentru a face pontaj profesionale! Puteţi obţine literalmente începe imediat printr-un simplu click pe butonul de a crea timesheet, pentru a începe imediat a face un nou Microsoft Excel pontajul de muncă / foaie de calcul pentru utilizarea de către dumneavoastră! Mai bine încă, acesta e complet personalizabil pentru nevoile tale! Puteţi alege în ce zile din săptămână ar trebui să fie incluse, ce domenii ar trebui să fie încorporate (cum ar fi numele angajatului, numele directorului, numele companiei, etc, etc,), zilele săptămânii pentru a include, numărul de ture de lucru de zi cu zi, plus mult mai mult! Plus mult mai mult! Încercaţi software-ul pentru tine, şi a vedea cât de uşor este de a crea foilor de la locul de muncă chiar acum! Încercaţi să-l gratuit şi descărcaţi software-ul acum! Puteţi comanda prin card de credit, / Fax Telefon, Mail, PayPal sau ordine de cumpărare!

Declaraţie

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Pontaj Excel şi Excel şablon foaie de pontaj Maker ,and please consult directly with program authors for any problem with Pontaj Excel şi Excel şablon foaie de pontaj Maker .