Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Deebash Little Calc 2009 

Llogaritësi i cili të ndihmojë përdoruesit për të llogaritur dhe të konvertohet njësi të caktuara.

Pak Deebash Calc 2009

  • Version :
  • Data e shtimit :11/11/2011 9:21:15 PM
  • Leje :Freeware
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :120
  • Shkarkime fundit javë :2
  • Sistemi operativ :Windows XP/2000/98/Me

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Pak Deebash Calc 2009 Pak Deebash Calc 2009 është një makinë llogaritëse i thjeshtë i cili të ndihmojë përdoruesit për të llogaritur dhe të konvertohet njësi të caktuara.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Pak Deebash Calc 2009 ,and please consult directly with program authors for any problem with Pak Deebash Calc 2009 .