Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Ovulation Calendar 1.0

Ovulacionit Kalendari është një program i dobishëm që llogarit kohën e ovulacionit dhe krijon kalendarin tuaj personal pjellorisë, duke e lejuar ju që të zgjidh

Ovulacionit Kalendari

  • Version :1.0
  • Data e shtimit :3/30/2011 8:41:49 PM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$23
  • Shkarkime gjithsej :1399
  • Shkarkime fundit javë :2
  • Sistemi operativ :Win98, WinXP, Windows2000, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, WinME, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Win95

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Ovulacionit Kalendari Ovulacionit Kalendari është një program i dobishëm që llogarit kohën e ovulacionit dhe krijon kalendarin tuaj personal pjellorisë, duke e lejuar ju që të zgjidhni gjininë e fëmijës tuaj të ardhshëm. Kalendari ovulacionit llogarit probabilitetin e konceptimit të bazuar në kohën tuaj ovulacionit dhe faktorë të tjerë si jetëgjatësia e vezës dhe spermës, dhe ju tregon ditët që janë më premtuese për konceptim. Ju mund të rrisë shanset tuaj për të pasur një djalë apo një vajzë duke zgjedhur kohën e duhur për marrëdhënie. Kalendari ovulacionit ju ndihmon të llogaritur koha e përkryer për konceptimin, duke rritur shanset tuaj për të konceptues një djalë apo një vajzë. Kalendari ovulacionin mund të ju ndihmojë të shmangur një shtatzëni të padëshiruar. Ajo llogarit ditët e pasigurt duke marrë parasysh ndryshimet e mundshme në ciklin tuaj menstrual, ndihmuar ju shmangur një shtatzëni të padëshiruar. Programi i ulet në tabaka Windows, pranë orën, dhe ju kujton ndryshime të rëndësishme në pjellori tuaj. Për shembull, ju mund të konfiguroni Ovulacioni Calendar për të treguar lajmërimeve pop-up në ditët që janë optimale për të lindur një djalë. Ju nuk keni të dinë asgjë për korpus luteum, nivelet e progesterone, ose LH surges - Ovulacioni Kalendari bën të gjithë punën këtë për ju. Të gjithë ju duhet të merrni filluar është gjatësia e ciklit tuaj menstrual dhe datën e periudhës juaj e fundit. Thjesht shkruani këto të dhëna dhe Ovulacioni Calendar do të bëjë pushim!

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Ovulacionit Kalendari ,and please consult directly with program authors for any problem with Ovulacionit Kalendari .

User rating

Ovulacionit Kalendari
*****
Rating 0

Përbashkët me miqtë tuaj

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

I ri