Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


NoteTab Light 6.2

NoteTab светлината е крајната слободна замена Notepad и способен HTML едитор. А потенок верзија на наградуваниот NoteTab Pro, оваа апликација го прави масна и у

NoteTab светлината

  • Верзија :6.2
  • Датум на додавање :3/30/2011 6:31:19 PM
  • Лиценца :Freeware
  • Цена :$0
  • Вкупно преземања :149
  • Минатата недела преземања :2
  • Оперативен систем :Win2000, Win7 x32, Win7 x64, Win98, WinOther, WinServer, WinVista, WinVista x64, WinXP

Издавач опис (Show Original)

NoteTab светлината NoteTab светлината е крајната слободна замена Notepad и способен HTML едитор. А потенок верзија на наградуваниот NoteTab Pro, оваа апликација го прави масна и уредување на текст ветре. Се движат брзо низ магацинот на големи датотеки со едноставен интерфејс со јазичиња. Формат на текстот на содржина на срцето. Пишуваат со фонт по ваш избор, фиксна ширина или пропорционален. Ако треба да направиш copy & paste парчиња од еден куп слики, заборавете на таблата со исечоци: можете да го поставите на Вметни датотека одбор за зачувување на текстуални клипови автоматски. HTML тагови Газа од вашите датотеки. Јавете се на целосна статистика на документот веднаш. Користете моќен, целиот систем за пребарување и да се замени алатки. Забрза вашата работа со текст макроа: можете да ги користат како кратенки, па и на авто-заменат оние упорни типос. Практични примерок макро библиотеки се обезбедуваат, и лесно може да се изгради свој. Извлечете максимум од многу опции NoteTab да одговараат на вашите сопствени workstyle. Има уште, многу повеќе, а во овој пакет - обидете се најдобрите парче бесплатен достапна денес!

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for NoteTab светлината ,and please consult directly with program authors for any problem with NoteTab светлината .

Ниво на корисникот

NoteTab светлината
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова