Ingyenes szoftver letöltése , több mint 150,000 szoftver ingyenes letöltések


Solar System 3D Simulator 3.0

Naprendszer szimulátor 3D egy ingyenes szoftver alkalmazás, amely létrehoz egy reális naprendszer modell és bolygók a 3 dimenzió a PC fejlett fizikai képletek.

Naprendszer 3D Simulator

  • Változat :3.0
  • Hozzáadás dátuma :3/30/2011 1:15:27 PM
  • Engedély :Freeware
  • Ár :$0
  • Letöltés összesen :489
  • Múlt héten letöltések :1
  • Operációs rendszer :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x

A kiadó leírása (Show Original)

Naprendszer 3D Simulator Naprendszer szimulátor 3D egy ingyenes szoftver alkalmazás, amely létrehoz egy reális naprendszer modell és bolygók a 3 dimenzió a PC fejlett fizikai képletek. Ez képes megjeleníteni a bolygók és a pályájuk, a Nap és a Hold. A kilenc bolygó, beleértve a Föld bolygó és részletes fizikai-kémiai információ és kép képek is megjelenik többek között a napenergia, napenergia és a napfogyatkozás adatai. A grafikus teljesítmény a nagy felbontású 3D színes formátumban és a pályán nézet állítható, és a pályák döntött & forgatni, minden szögből. A sebesség a Naprendszer is változtatható. A Naprendszer modell hasznos megismerése a fizika az univerzum, a csillagászat, a tudomány projektek és tudományos kísérletek interaktívan mind a felnőttek és a gyerekek. Diákok Általános, Közép-és a High School tudja használni a tudomány valós projekt ötleteket, segítséget a fizika, a tudomány hírek létre tudományos cikkeket. A szoftver könnyen használható, teljesen Windows-alapú interfész. A program teljesen grafikus menü-orientált felület, amely a könnyű használat érdekében. A Naprendszer 3D-s szoftvert úgy tervezték, gyors üzembe helyezési és az interaktivitás és kiváló minőségű képi kimenetet. A szoftver fut az összes Windows operációs rendszerek.

Nyilatkozat

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Naprendszer 3D Simulator ,and please consult directly with program authors for any problem with Naprendszer 3D Simulator .