Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


MediStic Orthopaedic 1.2

MediStic ortopedike është një burim të hapur (me disa kufizime) bazës së të dhënave mjekësore.

MediStic ortopedike

  • Version :1.2
  • Data e shtimit :11/11/2011 4:43:17 PM
  • Leje :Freeware
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :138
  • Shkarkime fundit javë :2
  • Sistemi operativ :Windows Vista/2003/XP/2000/98/Me/NT

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

MediStic ortopedike MediStic ortopedike është një burim të hapur (me disa kufizime) baza e të dhënave mjekësore për Windows dhe Macintosh drejtimin me FileMaker. Sistemi karakteristika rekord duke shtuar, editing, në kërkim, redaktimi raporti & printim. Karakteristika të tjera përfshijnë: Multimedia importuese dhe të kontabilitetit të thjeshtë. Sistemi mund të përdoret gjithashtu në një mjedis të rrjetit (2 ose më shumë përdorues), ajo është e shpejtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Avantazhi kryesor i MediStic është ajo e fuqishëm të gjetur veçori të cilat mund të gjeni të dhënat me të dhëna të thjeshtë teksti në çdo numër të fushave, përdorimi i shkon date, duke përdorur krahasime mëdha apo të vogla dhe të wildcards shumë të tjera. Çfarë ka të re në v1.2: - Versioni i fundit ka disa modifikime të vogla dhe gabimi fixes-Dokumentacioni përditësuar, fjalëkalime për të hapur programin mund të gjenden në dosjen source.rar mbushur brenda dosje dokumentacionin: SourceDoc_v1.2.xml-Edit / Raporti i modifikuar Templates-Set Default një rrugë për importimin e imazheve

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for MediStic ortopedike ,and please consult directly with program authors for any problem with MediStic ortopedike .