Безплатен софтуер за сваляне, над 150,000 софтуер за свободно сваляне


MP3Producer FR 2.61

MP3Producer е пълнофункционален софтуер за конвертиране и управление на WAV, MP3, OGG и WMA файлове. С помощта на MP3Producer можеш с никакви усилия откъсна мно

MP3Producer FR

  • Версия :2.61
  • Дата на добавяне :3/30/2011 3:57:35 PM
  • Разрешително :Shareware
  • Цена :$25
  • Общо сваляния :123
  • Последно изтегляне седмици :2
  • Операционна система :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Windows2003, WinNT 3.x

Описание на издателя (Show Original)

MP3Producer FR MP3Producer е пълнофункционален софтуер за конвертиране и управление на WAV, MP3, OGG и WMA файлове. С помощта на MP3Producer можеш с никакви усилия откъсна множество компактдискове в различни формати като MP3, WAV, OGG, WMA, WAV кодиране да, OGG и MP3 WMA; декодиране MP3, OGG и WMA WAV да с отлично качество на продукцията по високо извличане на скоростта. MP3Producer подкрепя ID3v1, 2 маркиране, която ви позволява да запишете и редактирате информация песен като заглавие на песента и албума, името на художника, и др година в MP3, OGG и WMA файлове. Добив на писта части (сегменти) с дефинирани от потребителя начална и крайна позиции и да го копирате в WAV, MP3, OGG и WMA файлове е още една особеност на софтуера. MP3Producer е подобрило он-лайн поддръжка, с негова помощ ще можете лесно да изтеглите диск информация (например името на изпълнителя, албума заглавие, жанр и заглавие песен) от FreeDB, музикален информационна база данни в Интернет. MP3Producer е много MP3, WAV, OGG и WMA настройки, за да персонализирате. Качеството на звука на записите остава отлична. Лесен за използване интерфейс ви позволява лесно да се справят на софтуер, без никаква помощ и извършват всички действия, само с няколко щраквания на мишката. MP3Producer FR, специална версия на MP3Producer, е създадена за френскоговорящите потребители. Файлът програма Помощ за описанието за използване на MP3Producer и с много полезни съвети е преведена на френски език. Каквото и да сме професионални или начинаещ, ще се почувствате MP3Producer е разработен за вас!

Изявление

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for MP3Producer FR ,and please consult directly with program authors for any problem with MP3Producer FR .

Потребителски рейтинг

MP3Producer FR
*****
Rating 0

Сподели с приятели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нов