Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


MITCalc - Rolling Bearings Calculation II 1.15

Ky modul mund të përdoret për të, llogaritjen dhe kontrolloni zgjedhjen e vinçave kodrina. Programi ofron zgjidhje për detyrat e mëposhtme: - Përzgjedhja dhe ko

MITCalc - Rolling kushineta II Llogaritja

  • Version :1.15
  • Data e shtimit :3/30/2011 10:15:57 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$32
  • Shkarkime gjithsej :342
  • Shkarkime fundit javë :5
  • Sistemi operativ :Win98, WinXP, Windows2000, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, WinME, WinNT 4.x, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Win95, Windows2003, WinNT 3.x, Windows Tablet PC Edition 2005

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

MITCalc - Rolling kushineta II Llogaritja Ky modul mund të përdoret për të, llogaritjen dhe kontrolloni zgjedhjen e vinçave kodrina. Programi ofron zgjidhje për detyrat e mëposhtme: - Përzgjedhja dhe kontrolloni e një duke të përshtatshme. Ky modul përfshin një bazë të dhënash prej përafërsisht. 5.000 kushineta inch kodrina nga RBC kushineta, Nice Ball Bearing, Përgjithshëm Duke Kompania, New Hampshire Ball Bearing, NMB USA Inc, Grupi i MKK Duke, kushineta Fafnir Company, Kompania Torrington, Kompania Timken, Duke Barden Precision, Prodhim McGill Co Inc, Korporata NTN Duke dhe SHBA INA Corporation - Llogaritja e parametrave bazë duke (jetës, sigurisë statike, etj). - Llogaritja e acc rregulluar duke jetës. me metodologjinë e re të ISO 281. - Llogaritja e ngarkesës me një palë të vinçave rul tapered ose një këndore palë kontakt ball bearings resp. - Mbështetja e 2D CAD (AutoCAD, AutoCAD LT, IntelliCAD, gur ndërtimi Graphite, TurboCAD) dhe 3D CAD në mënyrë të plotë Paketa llogaritjen (Autodesk Inventor, SolidWorks, SolidEdge, Pro / E). Përveç llogaritjet e dhënë më lart bazë, dokumenti përfshin gjithashtu disa llogaritjeve të tjera ndihmëse (P.sh. një llogaritje e viskozitetit lubrifikant operative, llogaritjen e ngarkesave të thotë për kushineta ngarkuar nga ngarkesa e ndryshueshme, llogaritjen e lejuar me shpejtësi duke, etj.) Programi i përdor të dhënat, procedurat, algoritme dhe informacione të tjera nga literatura e specializuar, katalogë të kushineta kodrina SKF, ISO, ANSI, standardet SAE dhe burime të tjera. standarteve Related: ISO 15, ISO 76, ISO 104, ISO 281, ISO 355, ISO 1132, ISO 5593, ISO 5753, ISO 3448, ISO 15312, DIN 615, DIN 620, DIN 625, DIN 628, DIN 630, DIN 635, DIN 711, DIN 715, DIN 720, DIN 722, DIN 728, BS 290, BS 292, BS 3134, / ANSI ABMA 9-1990, ANSI / ABMA 11-1990. Ky modul është një pjesë e MITCalc - Mekanike dhe Teknike Llogaritja Paketa për, rrip veshje dhe disqet zinxhir, kushineta, burimet,, rreze bosht, lidhje si rrufe në qiell, lidhje bosht, tolerances dhe shumë të tjerë.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for MITCalc - Rolling kushineta II Llogaritja ,and please consult directly with program authors for any problem with MITCalc - Rolling kushineta II Llogaritja .