Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


MD5 Tool 1.5.32

ви овозможи едноставно да генерира MD5 hash

MD5 алатката

  • Верзија :1.5.32
  • Датум на додавање :11/11/2011 5:09:49 PM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$10
  • Вкупно преземања :171
  • Минатата недела преземања :4
  • Оперативен систем :Windows Vista/2003/XP/2000/98/Me/NT

Издавач опис (Show Original)

MD5 алатката "MD5 алатката" е дел од софтвер кој ќе ви овозможи едноставно да генерира MD5 hash (или потпис) на една или повеќе датотеки. Се што треба да направите е да drag and drop датотеките на програмата интерфејс. Заборавете на копчето Browse и копа низ вашиот хард диск треба да го користите ова парче софтвер за пресметување на MD5 hash на датотеки и споредете го со оној што се предвидени со тоа датотеки творец. Ако двете хашови натпревар тогаш сте сигурни дека никој не го смени датотека на нејзиниот пат кон вас. Ова значи дека не содржи материјал (како вируси) дека Создателот не знаат.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for MD5 алатката ,and please consult directly with program authors for any problem with MD5 алатката .

Ниво на корисникот

MD5 алатката
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook