Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


MB Free Chinese Pregnancy Calendar 1.95

Kalendari Shtatzënia MB kineze ndihmon një nënë që do të jenë për të përcaktuar gjininë e

MB Kalendari Shtatzënia Pa pagesë kineze

  • Version :1.95
  • Data e shtimit :11/12/2011 12:25:12 AM
  • Leje :Freeware
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :133
  • Shkarkime fundit javë :4
  • Sistemi operativ :Windows XP/2000/98

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

MB Kalendari Shtatzënia Pa pagesë kineze Kalendari Shtatzënia MB kineze ndihmon një nënë që do të jenë për të përcaktuar gjininë e fëmijës së saj të bazuar në datën e saj të lindjes dhe data e konceptimit. Kjo është një program i avancuar ende të thjeshta dhe të dobishëm që ju ndihmon për të planit të shtatzënisë bazuar në preferencën tuaj të ketë një djalë apo një vajzë. Kalendari MB kineze Software Shtatzënia është hartuar në bazë të kalendarit kinez Lunar e cila besohet të jetë shumë i saktë dhe preciz. Ky është një program interesant me një ndërfaqe të thjeshtë për ta përdorur. Fillimi i kalendarit kinez mund të ndiqet në shekullin e 14 para Krishtit Edhe pse është thënë të jetë kineze Kalendari Lunar, ajo është në fakt një kalendar lunisolar e cila është e bazuar në pronat rrotulluese të dy Dielli, si dhe e Hënës. Si sepse ky kalendar është i bazuar mbi pozicionet e vërtetë dhe i saktë orbitale të Diellit dhe Hënës, saktësinë dhe Precision e këtij kalendari shumë varet nga teoritë astronomike dhe formulat e përdorura. Kalendari Shtatzënia MB kineze ju ndihmon për të parashikojnë gjininë e fëmijës tuaj bazuar në muajin një fëmijë është konceptuar dhe jo muajin e lindjes. Faktori i dytë është mosha e nënës në kohën e ngjizjes. Për qëllim të përshtatur kalendarit, 9 muaj duhet të jenë të moshës së saj aktuale. Ju lutemi Shënim: Ky software është vetëm për qëllime argëtuese.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for MB Kalendari Shtatzënia Pa pagesë kineze ,and please consult directly with program authors for any problem with MB Kalendari Shtatzënia Pa pagesë kineze .