Descarregar programari gratuït , més de 150.000 descàrregues de programari lliure


LeaderTask PDA Organizer 2.0.9

organitzador PDA per a PC de butxaca per organitzar tasques i llistes de compres en una estructura arbòria. tasca ràpida addició i la fiabilitat són les princip

LeaderTask Organitzador PDA

  • Versió :2.0.9
  • Data de creació :3/31/2011 4:29:46 AM
  • Llicència :Shareware
  • Preu :$19.95
  • Nombre total de descàrregues :132
  • Descàrregues de la setmana passada :3
  • Sistema operatiu :Windows Mobile 2003, Windows Mobile 2005, Windows CE

Descripció de l'editor (Show Original)

LeaderTask Organitzador PDA organitzador PDA per a PC de butxaca per organitzar tasques i llistes de compres en una estructura arbòria. tasca ràpida addició i la fiabilitat són les principals característiques d'aquest programari fàcil d'utilitzar. És completament sincronitzat amb LeaderTask organitzador personal. LeaderTask Organitzador PDA és una versió mòbil de LeaderTask per a Windows Mobile. Amb LeaderTask PDA multimèdia, que ja no necessita el seu document assenyala: "comprar" o ". Per fer en el treball i el Banc / Inspecció Fiscal / On My Way Home" Vostè sempre tindrà la informació necessària a la mà sempre que ho necessiti, perquè LeaderTask PDA Organitzador estarà sempre amb vostè en el seu ordinador de butxaca. Característiques: * Tasca grups per categoria. És convenient ordenar les tasques als grups temàtics: "Per a comprar", "En el Banc", "A la Inspecció Fiscal", "A la feina" ... * Arbòria organització de tasques. Les tasques poden tenir un nombre il limitat de subtasques i nivells. Aquesta característica fa que sigui fàcil dividir un objectiu principal en tasques més petites. * Un clic amb el botó offlisting. Quan la tasca s'ha completat, feu clic en el seu estat a prendre la tasca de la llista. * Nombre il limitat de tasques i categories. El nombre es limita a la capacitat de memòria del seu ordinador. * Tasca d'estat. Les tasques es pot assignar la condició de "Fet", "En Progrés", "Detingut", "Cancel lat", "No inicialitzada". * Sincronització total mutu amb LeaderTask organitzador personal. Requisits: Es instal ActiveSync per a la sincronització amb Windows Mobile. Sistemes operatius admesos: 2003/2003SE/WM5.x/WM6.x Pocket PC de Microsoft.

Declaració

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for LeaderTask Organitzador PDA ,and please consult directly with program authors for any problem with LeaderTask Organitzador PDA .

Tags