Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


SQueAl 3.0.2

Execute SQL mbi çdo bazë të dhënash, e shohin / edit rezultatet, dhe karakteristika të tjera të dobishme.

Klithmë

  • Version :3.0.2
  • Data e shtimit :11/11/2011 6:09:21 PM
  • Leje :Freeware
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :192
  • Shkarkime fundit javë :4
  • Sistemi operativ :Windows 7/Vista/2003/XP/2000/98/Me

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Klithmë Klithmë është një kërkesë për ekzekutimin Deklaratat SQL, dhe shikimin dhe redaktimi dhënat që rezultojnë. Ajo punon me pothuajse të dhënave çdo (nga shkallë të plotë DBMS e poshtë për të plain text fotografi CSV-), duke përdorur zhurmë dhe OLEDB / ODBC. Ju mund të punojë me ndonjë numër të deklaratave dhe të hapur / ruani fotografi pyetje. Auto-e plotë është në dispozicion për tryezë dhe fushën e emrave dhe fjalëve porosi. Pyetje mund të ri-ekzekutohet duke përdorur Re pyetje-dhe Back / Forward butonat. Ju mund të ekzekutojë të njëjtën deklaratë në lidhje të shumëfishta në një herë. Vlerat kryesore nga rezultatet e një query mund të futet automatikisht në tekstin e pyetjes tjetër ekzekutuar. Përveç redaktimi dhënave në një Grid, ju mund të redaktoni një tekst të madhe (CLOB) në terren në një dritare të madhe të saj, dhe për të shpëtuar / ngarkesës objekt binar (BLOB) fushat për / nga fotografi. Rreshtave të zgjedhura / kolonave mund të konvertohet në formate të tilla si CSV, tab-përkufizuar, HTML dhe vë edhe SQL dhe deklaratat Insert. Klithmë është menduar për t'u përdorur kryesisht nga zhvilluesit e programeve. Por është e lehtë për t'u përdorur edhe për administratorët, drejtuesit e mbështetje, studentët dhe pak-mbi mesataren jo phobic përdorues në shtëpi.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Klithmë ,and please consult directly with program authors for any problem with Klithmë .