Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Document Import Kit for SharePoint 2003 7.10

Dokument Import Kit për SharePoint 2003 (DocKIT) është një i fuqishëm, të lehtë për ta përdorur mjet për të importuar dokumente nga sistemet e file të shumta dh

Kit Dokumenti i importit për SharePoint 2003

  • Version :7.10
  • Data e shtimit :3/30/2011 12:04:01 PM
  • Leje :Commercial
  • Çmim :$749
  • Shkarkime gjithsej :117
  • Shkarkime fundit javë :5
  • Sistemi operativ :Windows2003

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Kit Dokumenti i importit për SharePoint 2003 Dokument Import Kit për SharePoint 2003 (DocKIT) është një i fuqishëm, të lehtë për ta përdorur mjet për të importuar dokumente nga sistemet e file të shumta dhe aksionet e rrjetit në Microsoft SharePoint Server 2003 dhe Microsoft Portal Windows SharePoint Services. lirimin e jonë e fundit mbështet Microsoft Office SharePoint Server 2003 Portal & Windows SharePoint Services 2,0 dokument dhe foto Bibliotekat. DocKIT ka qenë e projektuar dhe zhvilluar për të adresuar nevojat specifike të kompanive që janë në vendosjen e SharePoint Portal Servers / Windows SharePoint Services dhe importuese dokumentet e tyre ekzistuese dhe magazinat fotografi në Microsoft SharePoint Server Portal 2003 / Windows SharePoint Services. Ofron një zgjidhje një hap për të importuar dokumentet dhe vetitë e lidhur e skedës. Importet dokumente nga vende të ndryshme server file dhe aksionet e rrjetit në SharePoint të bazuar në mënyrë periodike mbi rregullat e importit të caktuara. Importet metadata ruajtur në një / CSV file Excel / TXT dhe kjo vlen për dokumentet përkatëse në SharePoint. Importet file pronat e dokumenteve të burimit domethënë - Title, Tema, Author, Category, Keywords, Komente, Krijuar dhe të fundit modifikuar Data dhe kjo vlen për dokumentet përkatëse në SharePoint. Edhe importet Menaxher dhe pronat file kompanisë në rastin e MS-Office dokumente. Mban të drejtat ekzistuese NTFS dhe njëkohësisht mbron të sigurisë SharePoint. karaktere renames pavlefshme në fotografi dosjet burim (në kompjuter lokal apo vende të rrjetit) për të karaktereve të vlefshme, ndërsa importimin e tyre në masë për një dokument SharePoint ose bibliotekë foto. Oraret e procesit të importit për të kandiduar në intervale të caktuara.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Kit Dokumenti i importit për SharePoint 2003 ,and please consult directly with program authors for any problem with Kit Dokumenti i importit për SharePoint 2003 .