Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Canada Flash map with FLA source 1.0

Harta Flash Kanada (me burim FLA)

Kanada Flash hartë me burim FLA

  • Version :1.0
  • Data e shtimit :11/12/2011 2:27:19 AM
  • Leje :Others
  • Çmim :$0
  • Shkarkime gjithsej :72
  • Shkarkime fundit javë :4
  • Sistemi operativ :Windows 2003/XP/98/NT

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Kanada Flash hartë me burim FLA Harta Flash Kanada (me burim FLA) për faqet e internetit, aplikacionet interaktive, prezantime, dhe më shumë. Me këtë hartë të plotë-klikueshme ju do të jetë në gjendje për të përmirësuar navigacion dhe të sigurojë vizitorët me qasje më të mirë dhe të shpejtë të informacionit, si dhe të përmirësojnë mënyrën se si të paraqesë informacion. Harta mund të jetë lehtësisht i përshtatshëm. Në vetëm pak minuta ju mund të bëni ndonjë ndryshim të nevojshme - nëse ajo është, ngjyra, madhësia, captions ose lidhje. Maps Flash përshtatshme për Real-Estate, Maps tregtari, Zyrat Dega locators. Set shtetet / vendet klikueshme me hyperlinks (URL). Rrjedhshem ndryshuar një ngjyrë. Definimi ngjyra për çdo zonë (shtet). PLOTE. Fotografi FLA burimin, swf dispozicion. Të gjitha rregullimi janë prodhuar në burim FLA. Kërkohet Macromedia Flash MX, Flash MX 2004 apo Flash 8.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Kanada Flash hartë me burim FLA ,and please consult directly with program authors for any problem with Kanada Flash hartë me burim FLA .