Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Forgot-It 1.93

Është e dobishme për të mbajtur shënime në ekran, në vend se në letër.

Harruat-It

  • Version :1.93
  • Data e shtimit :11/12/2011 5:45:32 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$15
  • Shkarkime gjithsej :142
  • Shkarkime fundit javë :2
  • Sistemi operativ :Windows XP/2000/98/Me/NT

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Harruat-It Është e dobishme për të mbajtur shënime në ekran, se sa në letër të freeware DVD mp3. Është ndodhin në taskbar e Windows. Ju mund të shkruar shënimet, kanë disa shënime në ekran, me disa faqe, dhe alarmet. Kontrollimi memorie të lirë fizike, dhe më të përmirësuar

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Harruat-It ,and please consult directly with program authors for any problem with Harruat-It .