Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


GoTrusted Secure Tunnel 2.3.1.5

GoTrusted безбедна Тунел гарантира безбеден, анонимни и одблокиран користење на Интернет.

GoTrusted безбедна Тунел

  • Верзија :2.3.1.5
  • Датум на додавање :11/12/2011 1:56:59 AM
  • Лиценца :Demo
  • Цена :$5.99
  • Вкупно преземања :166
  • Минатата недела преземања :2
  • Оперативен систем :Windows 7/Vista/2003/XP

Издавач опис (Show Original)

GoTrusted безбедна Тунел GoTrusted безбедна Тунел гарантира безбеден, анонимни и да ги цензурираат без користење на Интернет, преку создавање на голема брзина сигурно тунел кој енкриптира сообраќајот (е-мејл, веб, инстант пораки, VoIP, ftp, итн) во секое жариште WiFi или кабелска мрежа. GoTrusted безбедна Тунел обезбедува заштита и приватност од хакери или монитори. Тоа исто така ви овозможува да се заобиколат прокси и firewalls пристап до блокирани сајтови или употреба апликации кои ќе нормално не се дозволени преку мрежа. Нов е-мејл алијас функција ви дава "еднократна употреба" е-мејл за користење интернет со сајтови кои може да ви испратиме spam. Слободен 7-ден на судскиот процес за нови корисници. FeaturesQuick конекција преку десктоп иконата - Ти си сигурно во секое време во секунди! Не конфигурација е потребно. Автор е на книгите со речиси сите апликации. Индустриска сила SSL енкрипција спем-убие e-mail алијас функција да се скрие својата вистинска e-mail адреса на Windows VistaÃ? В ® поддршка на веб прокси поддршка

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for GoTrusted безбедна Тунел ,and please consult directly with program authors for any problem with GoTrusted безбедна Тунел .

Ниво на корисникот

GoTrusted безбедна Тунел
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook