Ladda ner program gratis , över 150,000 program gratis nedladdningar


Frozen 1.25

Inspirerad av de ödsliga storslagenhet och fantastisk historia Antarktis har Star Mountain Studios skapat ett utmanande pusselspel baserat på Sydpolen. Huvudper

Fryst

  • Version :1.25
  • Datum tillagd :3/30/2011 10:55:48 AM
  • Licens :Shareware
  • Pris :$5.95
  • Antal nedladdningar :149
  • Förra veckan nedladdningar :5
  • Operativsystem :Win98, WinXP

Förlagets beskrivning (Show Original)

Fryst Inspirerad av de ödsliga storslagenhet och fantastisk historia Antarktis har Star Mountain Studios skapat ett utmanande pusselspel baserat på Sydpolen. Huvudpersonen i spelet är Samantha Bloodworth, en reporter skickas till polen för att täcka studier görs på robotar avsedda att fungera i yttre rymden. Även om det, erfarenheter hon en rad katastrofer som hotar att strand henne i de mest öde platsen på jorden. Demoversionen är begränsad till 5 använder featuring obegränsat nivåer i pusslet och patiens lägen och de första 3 nivåerna i Adventure mode. Den registrerade versionen erbjuder obegränsad spela och sparar dina poäng och statistik från alla spellägen. Samantha måste lyckas passera krossade isen fältet som hade täckt Rosshavet nära McMurdo. Hennes enda sällskap är en kuslig robot som heter PEDRO som är en av prototypen "robonauts" testas i stelhet i stolpen. Fryst spelas genom att matcha den spruckna kanter som bitar av is för att sänka dem och flytta blocken ovanför dem i en bättre position för nästa drag. Spelet kan spelas i en mängd olika lägen, från intrikata planering av patiens lägen för att de mer dynamiska splittras fests av pusslet lägen. En förbättrad funktion i spelet är Samantha anteckningsbok där hon berättar hennes farofyllda resa över isen över 22 nivåer av äventyret läget.

Uttalande

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Fryst ,and please consult directly with program authors for any problem with Fryst .

Användarbetyg

Fryst
*****
Rating 0

Dela med dina vänner

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Nya