Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Master Math Word Problems for Linux 1.6

Kjo është një zonë ku nxënësit e shkollave fillore me shumicë dërrmuese të shfaqur vështirësi.

Fjala Math Master Problemet për Linux

  • Version :1.6
  • Data e shtimit :11/11/2011 9:37:05 PM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$12.95
  • Shkarkime gjithsej :77
  • Shkarkime fundit javë :3
  • Sistemi operativ :Linux

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Fjala Math Master Problemet për Linux Zgjidhjen e problemeve të fjalës është një fushë ku nxënësit e shkollave fillore me shumicë dërrmuese të shfaqin vështirësi. Fjala Math Master Problemet mund të ndihmojë mprehin aftësitë përmes praktikës. E treta me klasën e pestë të mësojnë për të parë për fjalët kyçe dhe përkthyer ato në operacionet matematikore. Nxënësit mund të mësojnë aftësi të reja të matematikës, Logic praktikë, të merrni praktikë zgjeruar me probleme fjalë, por shumica e të gjithë ata mësojnë se ata duhet të lexoni këtë problem. Me praktikë e rregullt studentët tuaj mund të bëhet fjalë problemi mjeshtër matematikës solvers.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Fjala Math Master Problemet për Linux ,and please consult directly with program authors for any problem with Fjala Math Master Problemet për Linux .