Ingyenes szoftver letöltése , több mint 150,000 szoftver ingyenes letöltések


Donar MP3 Recorder 2.8.0.0

Donar MP3 Recorder egy rugalmas hangrögzítő szoftver célja, hogy rögzítse semmilyen hangot valós időben. Ez egy nagyon egyszerű és megbízható módon, hogy rögzít

Donar MP3-felvevő

  • Változat :2.8.0.0
  • Hozzáadás dátuma :3/31/2011 3:15:59 AM
  • Engedély :Freeware
  • Ár :$0
  • Letöltés összesen :248
  • Múlt héten letöltések :1
  • Operációs rendszer :Win7 x32, Win7 x64, WinOther, WinVista, WinVista x64, WinXP

A kiadó leírása (Show Original)

Donar MP3-felvevő Donar MP3 Recorder egy rugalmas hangrögzítő szoftver célja, hogy rögzítse semmilyen hangot valós időben. Ez egy nagyon egyszerű és megbízható módon, hogy rögzíti a hangot, hogy a hang a mikrofon, internet streaming audio, vagy zenét játszott Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, játékok, stb Ez az alkalmazás közvetlen támogatást nyújt a RealPlayer , a Winamp, Windows Media Player, Power DVD, Flash, Quick Time és még sokan mások. Mentheti a rögzített fájlokat a különböző legnépszerűbb fajta a formátum mint az MP3, WMA, OGG, VOX, AU, AIFF. Donar MP3 lejátszó kiváló minőségű felvételeket, és egy csinos megjelenésű, felhasználóbarát felület. Donar MP3 felvevő tele van a különböző funkciók, többek között felvétel ütemező - a legjobb módja annak, hogy könnyen rekord az Internet Radio megmutatja a szerelem és teljes ellenőrzése alatt a felvétel minősége jelenti kapsz, hogy a saját, mint a kiigazítások kiválasztása frekvencia, átviteli sebesség, minta mérete, a csatornák száma és mennyisége recoding, és természetesen, hogy milyen típusú a kívánt formátumot a fájl menthetők. Ezen túlmenően a rendelkezésre álló idő felvétel attól függ, csak, mekkora hely a merevlemezen. A program lehetővé teszi, hogy nevet a fájlokat rögzíteni, és válassza ki a könyvtárat, azt szeretné, hogy megmentsen be Ön is használja az Archívum gombra a fő ablakban a programot, hogy gyors áttekintést vagy böngészhet az összes rögzített fájlt, a Ugyanakkor, eltávolíthatja a nem kívánt fájlokat, vagy játszani a felvett fájlokat a Media Player. Ha semmilyen beállítást a megtartani kívánt könnyedén megmenteni őket alapból. A másik nagy dolog Donar MP3 Recorder, hogy könnyen konfigurálható beállíthatja, hogy automatikusan elindul minden rendszer újraindítását. Te csak azt kell választania egy lehetőséget a Futtatás rendszerindításkor a tálcát menüt aktiválja a jobb gombbal a Donar MP3 lejátszó ikonja. Ha a Run indításkor be van kapcsolva, egy pipa jelenik meg a bal oldali e menüpont.

Nyilatkozat

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Donar MP3-felvevő ,and please consult directly with program authors for any problem with Donar MP3-felvevő .