Slobodni softver download, preko 150,000 softver free downloads


Donar MP3 Recorder 2.8.0.0

Donar MP3 Recorder je fleksibilan snimanje zvuka softver dizajniran za hvatanje bilo koji zvuk u stvarnom vremenu. To je vrlo jednostavan i pouzdan način za sni

Donar MP3 Snimač

  • Verzija :2.8.0.0
  • Datum dodavanja :3/31/2011 3:15:59 AM
  • Dozvola :Freeware
  • Cijena :$0
  • Ukupno preuzimanja :248
  • Prošlog tjedna preuzimanja :1
  • Operacijski sustav :Win7 x32, Win7 x64, WinOther, WinVista, WinVista x64, WinXP

Izdavač opis (Show Original)

Donar MP3 Snimač Donar MP3 Recorder je fleksibilan snimanje zvuka softver dizajniran za hvatanje bilo koji zvuk u stvarnom vremenu. To je vrlo jednostavan i pouzdan način za snimanje bilo koji zvuk da li glas iz mikrofona, internet streaminga audio ili glazbu Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, igre, itd. Ovaj program pruža izravnu potporu za RealPlayer , Winamp, Windows Media Player, Power DVD, Flash, Quick Time i mnoge druge. Možete spremiti snimljene datoteke u raznim popularnim vrste formata kao što su MP3, WMA, OGG, VOX, AU, AIFF. Donar MP3 snimač nudi visoku kvalitetu snimke i uredno izgleda, user-friendly sučelje. Donar MP3 Snimač je prepun raznih mogućnosti, uključujući snimanje planer - najbolji način da se lako snimiti internet radio pokazuje ljubav i potpunu kontrolu nad kvalitetu snimanja što znači da se to izraditi tvoj posjedovati prilagodbe kao što je izbor frekvencije, brzine, uzorak veličina, broj kanala i volumena recoding i, naravno, o vrsti formata želite da vaše datoteke se spremaju kao. Osim toga, vrijeme za snimanje ovisi samo o količini prostora na tvrdom disku. Program vam omogućuje da naziv datoteke snimate i odaberite direktorij koji želite da budu spremljene rezervirati Također možete koristiti Arhiv gumb u glavnom prozoru programa da biste dobili brzi pogled ili pregledavati od svih snimljenih datoteka, u isto vrijeme, možete ukloniti sve neželjene datoteke ili igrati snimljene datoteke u Media Player. Ako napravite bilo kakve postavke koje želite da vas jednostavno ih mogu spasiti po defaultu. Druga velika stvar o Donar MP3 Recorder je da je lako podesivo možete postaviti da automatski pokrenuti na svakom ponovnog pokretanja sustava. Vi samo se traži da odaberete mogućnost pokretanja programa prilikom pokretanja u ladicu izborniku pokreće desnim klikom na Donar MP3 Recorder pladanj ikona. Ako pokretanja programa prilikom pokretanja na, kvačica pojavit će se na lijevo od ovog izbornika.

Izjava

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Donar MP3 Snimač ,and please consult directly with program authors for any problem with Donar MP3 Snimač .