Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë

Djinngo WorldClock

694 times downloaded

Ashtu si një prej dixhitale apo analogjik Windows 7 Gadgets

Ngritja dhe Shine

476 times downloaded

Ky program është një alarm clock, i cili është configurable.

PClockScreenSaver

782 times downloaded

Kjo është një orë të plotë me tipare me lëkurë dhe mbështetje sfond.

Alarm Clock GK

923 times downloaded

Zilja e orës është e thjeshtë dhe i dobishëm software menaxhimit të kohës

binaryclokk

466 times downloaded

Gisplaying lokale kohën / datën si të dhëna binare.

Koha shtrati Countdown

384 times downloaded

Pikat poshtë për një kohë të caktuar, Koha dmth shtrati, e cila është vendosur nga default në 11 ...

Clock cameleon

689 times downloaded

Clock cameleon, emri thotë çdo gjë.

Timers Andersen

470 times downloaded

Vështrim të ri dhe të madhësive të reja - midi dhe mini.

Menaxher ND82Soft Alarm

547 times downloaded

Ju mund të vendosni një alarm për çdo gjë dhe të zgjedhin MP3, WMA ose WAV për alarmin.

Marcello Clock Zaniboni

360 times downloaded

Text-only shumë themelore orën.