Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување

Djinngo WorldClock

694 times downloaded

Како еден од дигитален или аналогна Windows 7 уреди

Стани и Блесок

476 times downloaded

Оваа програма е будилник, кој е да се конфигурираат.

PClockScreenSaver

782 times downloaded

Тоа е целосно опремен часовник со кожата и позадина поддршка.

ГК будилник

923 times downloaded

Аларм е едноставен и корисен време софтвер за управување на

binaryclokk

466 times downloaded

Gisplaying на локално време / датум како бинарни податоци.

Креветот време Одбројувањето

384 times downloaded

Брои до одредено време, односно креветот време, која е поставена по дифолт во 11 ...

Cameleon часовник

689 times downloaded

Cameleon часовник, името кажува се.

Андерсен Тајмери

470 times downloaded

Нов изглед и нови димензии - миди и мини.

ND82Soft аларм менаџер

547 times downloaded

Можете да го поставите алармот за ништо и изберете MP3, WMA или WAV за алармот.

Марчело Zaniboni часовник

360 times downloaded

Многу основниот текст само часовникот.

Нова