Δωρεάν λήψη λογισμικού , πάνω από 150.000 λογισμικό δωρεάν downloads


DVD XCopy Deluxe build 06 6.0.1

DVD XCopy Deluxe κατασκευή 06: αντιγραφή DVD ταινίες σας χωρίς απώλεια της ποιότητας. Τώρα μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των DVD ταινιών σας και θα παρ

DVD XCopy Deluxe οικοδομήσουμε 06

  • Εκδοχή :6.0.1
  • Ημερομηνία προστιθέμενη :3/30/2011 1:09:33 PM
  • Άδεια :Shareware
  • Τιμή :$59.95
  • Συνολικές λήψεις :124
  • Τελευταία λήψεις εβδομάδα :3
  • Λειτουργικό σύστημα :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95, WinNT 3.x

Περιγραφή εκδότη (Show Original)

DVD XCopy Deluxe οικοδομήσουμε 06 DVD XCopy Deluxe κατασκευή 06: αντιγραφή DVD ταινίες σας χωρίς απώλεια της ποιότητας. Τώρα μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των DVD ταινιών σας και θα παρακολουθήσουν σε DVD Player σας! Με την ανώτερη τον πυρήνα του, DVD XCopy λουξ κατασκευής 2006 μπορεί backup ολόκληρο το DVD σας ταινία - συμπεριλαμβανομένων των μενού, ρυμουλκούμενα και τα ειδικά χαρακτηριστικά σε ένα μόνο δίσκο DVD. Παράγει τέλεια αντίγραφα κάθε φορά, και το κάνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Βίντεο ποιότητας αντιγραφή δίσκων είναι παρθένα, καθώς δεν υπάρχει συμπίεση ή για την αλλοίωση της VOB αρχεία από τον αρχικό δίσκο. Όλα ήχου και βίντεο επιλογές παραμένουν, όπως αυτές που παρέχουν σχολιασμό και την προβολή από πολλαπλές γωνίες λήψης. DVD XCopy Deluxe κατασκευής 2006 θα κάψει περίπου το ταχύτερο δίσκο σας μπορεί να χειριστεί διαβάζουν και να γράφουν τις λειτουργίες. Σκίσιμο και το γράψιμο του χρόνου ποικίλλει ανάλογα με το υλικό σας, αλλά η διαδικασία είναι ως επί το πλείστον ανώδυνη. Μπορείτε να καθορίσετε εάν το σπάσιμο περιεχόμενο θα συμβεί, και από προεπιλογή, το λογισμικό θα προκαλέσει το πρώτο δίσκο για να ξεκινήσει το μενού, και το δεύτερο για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή της ταινίας αμέσως-βολικό για να πάρει δεξιά πίσω σε αυτό μετά την εναλλαγή δίσκων.

Δήλωση

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for DVD XCopy Deluxe οικοδομήσουμε 06 ,and please consult directly with program authors for any problem with DVD XCopy Deluxe οικοδομήσουμε 06 .

Βαθμολογία Χρηστών

DVD XCopy Deluxe οικοδομήσουμε 06
*****
Rating 0

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Νέος