Slobodni softver download, preko 150,000 softver free downloads


DEKSI USB Security 2.1

DEKSI USB Security omogućuje blokiranje neovlašteno USB uređaja s bilo kojeg računala ili cijeloj mreži. DEKSI USB sigurnosti će spriječiti neovlašten USB uređa

DEKSI USB sigurnost

  • Verzija :2.1
  • Datum dodavanja :3/31/2011 2:32:45 AM
  • Dozvola :Shareware
  • Cijena :$250
  • Ukupno preuzimanja :218
  • Prošlog tjedna preuzimanja :1
  • Operacijski sustav :Win2000, Win7 x32, Win7 x64, WinVista, WinVista x64, WinXP

Izdavač opis (Show Original)

DEKSI USB sigurnost DEKSI USB Security omogućuje blokiranje neovlašteno USB uređaja s bilo kojeg računala ili cijeloj mreži. DEKSI USB sigurnosti će spriječiti neovlašten USB uređaja od toga da bude spojen na vaše računalo. DEKSI USB sigurnosti blokira neovlašteni USB uređaja kao što su memorijske kartice i čitači USB bljesak Pogoni, prijenosni disk i USB tvrdim diskovima, a koji dozvoljava uređaja kao što su tipkovnice, miševi i pisača koji će se koristiti kao i obično bi biti. DEKSI USB Sigurnost je djelotvoran u malim uredima ili u korporacijama s vrlo velikim mrežama. DEKSI USB Security nudi centralizirano implementaciju i upravljanje, te USB DEKSI Sigurnost je neophodna za provedbu pravila zaštite na prijenosnih uređaja za pohranu, a to pomaže transferi kontrolnu datoteku kao i sprječava infekcije od virusa koji mogu donijeti svoju mrežu prestanak poslovanja. Blokiranje neovlašten USB uređaja je mali dio onoga što DEKSI USB Security pruža. DEKSI USB Security omogućuje da bijelo-popis USB uređaja za koje se smatra sigurnom, kao što su pisači, skeneri, tipkovnica i miševa, kao i sve druge uređaje koji su dozvoljeni od strane administratora sustava ili mrežnog administratora. Da biste omogućili pristup prijenosnih uređaja za pohranu, možete dodijeliti lozinke posebno za njih. Ako je uređaj spojen na računalo sa sustavom DEKSI USB sigurnosti, može se koristiti ako se koristi ispravnu lozinku. DEKSI USB sigurnosti djeluje potpuno u pozadini, te je nemjerljiva na računalu korisnika. Nema pop-up prozora i poruke upozorenja ako želite da se konfigurirati na taj način. Trčanje bez vidljivih, DEKSI USB sigurnosti prijavljuje sve pokušava povezati ovlašten i odbijena USB uređaja, omogućavajući administratorima sustava da obavlja sveobuhvatnu reviziju DEKSI USB sigurnosti kada god želite provjeriti kako bi bili sigurni svoje poslovanje su sigurno i siguran.

Izjava

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for DEKSI USB sigurnost ,and please consult directly with program authors for any problem with DEKSI USB sigurnost .