Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë

Spontania Video4IM

1575 times downloaded

projektuar për t'u integruar me ndonjë të komunikimit të bazuar në Internet partisë 3.

CallTTY

1486 times downloaded

Një program për të komunikuar me pajisje të TTY / TDD telefon nëpërmjet një kartë të shëndosha apo Skype

Skype Recorder për Goldenfoundsoft

1399 times downloaded

Skype Recorder është e lehtë për ta përdorur, të shpejtë, dhe të fuqishme audio-incizim software.

Unite PBX

1568 times downloaded

Unite PBX dhe bashkohen Call Center janë 100% Skype bazuar (VOIP) PBX zgjidhje.

SkypeTuner

1488 times downloaded

Stop "shtëpi Skype" nga ngarkimit kur duke filluar nga Skype.

Plugin PrettyMay Voice për Skype

1464 times downloaded

PrettyMay është asistent personal tuaj zë për Skype

Përgjigje Skype Auto

1778 times downloaded

Ky projekt mund të përgjigjem para-vendosur thirrjet hyrëse skypeid automatikisht.

Skype për uplink Sip përshtatës

1392 times downloaded

SIP thirrje VoIP protokollit lidh në rrjetin e Skype dhe anasjelltas.

Skype Toolbar Zyra

1523 times downloaded

Vendi thirrje dhe për të dërguar fotografi ju jeni duke punuar në përmes Skype.

Sender Mesazh Instant Skype

1466 times downloaded

Komanda Line Interface Windows-programit (CLI) për dërgimin e mesazheve tekst.