Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Life Balance for Plam 3.4.1

Një software personale stërvitje që ju ndihmon për të vendosur se çfarë për të punuar në.

Bilanci Jeta për Plam

  • Version :3.4.1
  • Data e shtimit :11/12/2011 12:34:45 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$39.95
  • Shkarkime gjithsej :51
  • Shkarkime fundit javë :3
  • Sistemi operativ :Palm OS

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Bilanci Jeta për Plam Jeta merr me të vërtetë i zënë. Çdo ditë ka kërkesa kontradiktore në kohën tuaj nga puna, familja dhe një gjysmë duzinë burime të tjera. Si mund të arrihet një mënyrë jetese që punon për ju? Jeta Balanc është softuer personale stërvitje që ju ndihmon për të vendosur çfarë të punuar mbi të, në mënyrë që ju mund të vënë tuaj në përpjekje për qëllimet, projektet dhe detyrat që me të vërtetë rëndësi për ju. Përfitimet: Get organizuar - qëllimet janë të lehtë për të thyer poshtë në projekte dhe detyra prioritet - e di koha juaj është e shpenzuar mirë ku do të numërojnë më të jetë fleksibël - merrni filluar shpejt, pastaj të kalojnë, shtoni dhe rishikojë Detajet si projekte të evoluojnë Get Feedback Realtime - për të bërë ndryshime lista dinamike në përgjigje të asaj që ju merrni bërë të qëndrojnë të përqëndruara - qëllimet afatgjata nuk do të ketë humbur në riorganizim të jetë efikas - rutinat orarin veten e tyre dhe modelet janë të lehtë për të ndryshuar Relax - ndërtoj kohë në oraret më të ethshëm për t'u çlodhur dhe kanë më shumë argëtim

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Bilanci Jeta për Plam ,and please consult directly with program authors for any problem with Bilanci Jeta për Plam .