Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


Battery Pack Pro for WM Smartphone 1.53

projektuar për të bërë më të lehtë për t'u përdorur Smartphone tuaj.

Battery Pack Pro për Smartphone WM

  • Version :1.53
  • Data e shtimit :11/11/2011 6:54:07 PM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$19.95
  • Shkarkime gjithsej :153
  • Shkarkime fundit javë :5
  • Sistemi operativ :Not Application

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Battery Pack Pro për Smartphone WM Battery Pack Pro është një përmbledhje e 6 programeve të bërë më të lehtë për t'u përdorur Smartphone tuaj. Battery Pack Pro për Pocket PC ishte e aplikimit # 1 shitjen për 2 vjet running. Shih pse njerëzit e gjete kaq e domosdoshme: Bateri Bateria BarDisplays, Memory, Card Storage, lidhje Rrjeti & Time dhëna për screen.Tap në shtëpi në çdo seksion për information.Speaks të hollësishme, kur, bateri kujtesës ose kartën e magazinimit janë të ulëta. Jeta e baterisë është treguar në orë të minuta. Ora më e saktë e vlerësuar merr më shumë që të përdorni Smartphone tuaj. Program Bar Krijo shkurtesat për programet tuaja të preferuara Smartphone drejtë në Kryesore Screen.Add butonat shkoni te dal numrin maksimal të ikonave në hapësirë ​​minimale. Fuqia TaskSpeed ​​deri Smartphone tuaj duke mbyllur ngadalë running programe marrë shumë të kujtesës. Mbani pajisjen tuaj drejtimin e aq shpejt sa keni blerë atë ditë! Fuqia StoreProvides bateri edhe më të hollësishme, kartën e kujtesës dhe ruajtjen information.Keep një udhë në kujtesën tuaj, bateri dhe përdorimin e rrjetit me grafikët të cilat tregojnë përdorimin tuaj gjatë periudhës së kaluar 24 orë.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Battery Pack Pro për Smartphone WM ,and please consult directly with program authors for any problem with Battery Pack Pro për Smartphone WM .