Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Avvenu Access n Share 3.2

Ви овозможува да ги далечина, симнете и споделување на документи, фотографии и датотеки

Avvenu пристап N Сподели

  • Верзија :3.2
  • Датум на додавање :11/12/2011 9:11:13 AM
  • Лиценца :Freeware
  • Цена :$0
  • Вкупно преземања :1460
  • Минатата недела преземања :4
  • Оперативен систем :Windows XP

Издавач опис (Show Original)

Avvenu пристап N Сподели N Сподели Avvenu пристап "Ви овозможува да ги далечина, симнете и споделување на документи, слики и фајлови сочувани на вашата работа или домашни компјутери. N споделување на пристап "е директен пат до вашиот работи на вашиот компјутер од каде и да сте. Тоа ви овозможува да се користи мобилен телефон, паметен или било компјутер поврзан со Интернет за далечинско пристап и приватно делат документи, фотографии и датотеки складирани на вашиот дом или работа компјутери. Плус, ако се одлучат да се користи во секое време датотеки, дури и да пристапите и споделување на Вашите работи кога компјутерот е исклучен.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Avvenu пристап N Сподели ,and please consult directly with program authors for any problem with Avvenu пристап N Сподели .

Ниво на корисникот

Avvenu пристап N Сподели
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова