Ladda ner program gratis , över 150,000 program gratis nedladdningar


AutoTask 2000 Task Scheduler 3.77

AutoTask 2000 är en schemaläggare som utformats speciellt för Windows. Det är en extremt mångsidig händelse schemaläggning programvara som kan köras som en tjän

AutoTask 2000 Schemaläggaren

  • Version :3.77
  • Datum tillagd :3/30/2011 7:43:04 PM
  • Licens :Shareware
  • Pris :$59.95
  • Antal nedladdningar :143
  • Förra veckan nedladdningar :4
  • Operativsystem :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95, Windows2003

Förlagets beskrivning (Show Original)

AutoTask 2000 Schemaläggaren AutoTask 2000 är en schemaläggare som utformats speciellt för Windows. Det är en extremt mångsidig händelse schemaläggning programvara som kan köras som en tjänst eller som ett datorprogram i bakgrunden. Den har mycket flexibel schemaläggning och villkorlig triggers för att driva olika uppdrag och har också förmågan att köra flera kommandon per uppgift, ungefär som mini skript eller makron. Konceptet bakom en uppgift är ganska enkel. En uppsättning åtgärder som utförs för att hämta ett visst resultat. Du bygger en rad åtgärder eller kommandon som måste köras sekventiellt för att slutföra en uppgift. Att starta och stoppa program, skicka tangenttryckningar till en specifik fönster, skicka DDE kommandon är bara några av de tillgängliga kommandona. Logic kommandon som fördröjning, vänta programmet till slut ge utrymme för större kontroll av dina uppgifter. Med AutoTask kan du definiera intervall som var 5 minuter, varannan dag, var tredje arbetsdag, varannan tisdag i månaden, två gånger om året etc. tillsammans med förmågan att definiera intervall, kan du också ställa in sikt gånger. AutoTask 2000 kommer du att kunna lansera en uppgift som bygger på vissa villkor är sant. Förhållanden som om en fil finns, eller om inte ett visst program körs, eller huruvida ett visst fönster är synligt är bara några av de tillgängliga triggers som du kan definiera. Detta gör att du kan bygga logik i dina uppgifter. Oavsett om dina behov är enkla eller komplexa AutoTask kan hantera dem!

Uttalande

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for AutoTask 2000 Schemaläggaren ,and please consult directly with program authors for any problem with AutoTask 2000 Schemaläggaren .