Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


AutoFTP Premium 4.8.1

Автоматски FTP клиент со флексибилни распоредувачот, пренос менаџер, ZIP / отпакувате.

AutoFTP Премиум

  • Верзија :4.8.1
  • Датум на додавање :11/12/2011 8:59:29 AM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$95
  • Вкупно преземања :1382
  • Минатата недела преземања :3
  • Оперативен систем :Windows XP/2000/98/Me/NT

Издавач опис (Show Original)

AutoFTP Премиум AutoFTP Premium е пренос на датотека клиент за Windows. Авто-FTP Premium ви помага да се автоматизира пренос на датотеки процедури помеѓу вашиот компјутер и FTP servers.FTP Динамички план, автоматски Трансфери: Авто FTP Премиум доаѓа со флексибилни распоредувачот. Можете да планирате авто периодични трансфери за сите идни податоци и time.Transfer Менаџер и трансфер групи: AutoFTP Премиум Ви овозможува да одберете било кој број на фајлови од било FTP страница или вашиот компјутер, од различни директориуми, за да ја преземете или да испратите. Вие може да ве спаси трансфер датотека селекции како трансфер комплети. Можете да планирате на upload / download на вашиот трансфер комплети за иден датум / time.Strong енкрипција / декрипција: енкрипција ви овозможува лесно и брзо да криптирање и декриптирање датотеки избрани за преснимување и / или да симнете со користење на најнова индустриски стандард силна енкрипција. ZIP и да ја отпакувате: Автоматски FTP Premium ви овозможува да го користите најпопуларните ZIP архива format.Upload и преземете сајт / папка, синхронизирате: upload и download сајт (фолдер) со Синхронизирај ви овозможува да "огледало" папки и директориуми помеѓу локалните и оддалечените computers.FTP Историја Пријавете се: AutoFTP Премиум одржува детални активност се најавите па лесно можете да дознаете кој трансфери беа успешни, што не и зошто. Можете да праќате е-мејл известување за успешни или неуспешни датотека transfers.Background владата: AutoFTP Премиум може да остане невидлива, а трансфер на фајлови така што не ќе ги вознемири другите work.FTP асистент: асистент ќе им помогне да го поставите вашиот прв transfers.New Рестартирајте на грешки опција, Нов авто-мејл известување опции, поправени грешки.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for AutoFTP Премиум ,and please consult directly with program authors for any problem with AutoFTP Премиум .

Ниво на корисникот

AutoFTP Премиум
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова