Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë

TypeFitter për InCopy

648 times downloaded

Merrni kontrollin e tekstit tuaj në Adobe InDesign

Sheshi-Up

704 times downloaded

Ky plugin do të konvertohet pikë një rrugë të zgjedhur për të ankorohen në pikat qoshe ...

Arrowheads 10

632 times downloaded

Krijon arrowheads në fund të një rrugë të hapur, me madhësi për llojin e 7 pikë.

QuickOpener

735 times downloaded

Stop running pasi dosjet tuaja Indesign.

PUB2ID

850 times downloaded

Konverton fotografi Publisher për Adobe InDesign.

VisualRelink

659 times downloaded

Ky script relinks fotografi me emra për të zgjedhur fotografi të tjera.

Tool Isometric Line

601 times downloaded

Vizaton vija e drejtë detyruar të kënde isometric.

Shtytje e lehtë Palette

579 times downloaded

Adobe Illustrator plugin, të rregulluar pozicionin e një model të mbushur me një objekt

Psunami

802 times downloaded

Photorealistic simulimi ujit plug-in e përdorur në filma me metrazh të.

Monogram AMR Encoder

659 times downloaded

Monogram AMR Encoder është një resampler brendshme dhe mikser kanal.