Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë

TLN Këngët Fëmijët 2012

838 times downloaded

TLN Këngët Fëmijët është këngë për fëmijë dhe tregime kuti.

Insektet

742 times downloaded

Ky mjet i lejon fëmijët tuaj për të mësuar gjëra të ftohtë për botën e insekteve.

PC Kid tru

352 times downloaded

Mbroni kec tuaj nga kompjuteri juaj dhe kompjuterin tuaj nga kec tuaj!

Festa Fun

366 times downloaded

FUN pushime paraqet pesëmbëdhjetë programe emocionuese, secili me një temë pushime të dimrit

A-nivelin e Matematikës 2010

126 times downloaded

Një mjet i cili i përshtatshëm për nivelin tuaj dhe kërkesë të mësuarit.

Quiz-Buddy Lite

392 times downloaded

Mëso më të shpejtë me tuaj Quiz-Buddy Lite! Capitals shtetërore të përfshira.

Letts GCSE TIK 2010

59 times downloaded

Software Nr.1 ​​e Britanisë së Madhe GCSE.

Nouns A-L

580 times downloaded

Ky aplikim i lejon fëmijët tuaj të lehtë të mësojnë foljeve anglisht dhe

Transport

451 times downloaded

Makina, aeroplanë dhe shumë gjëra të fun të tjera

KiDSBrowse

450 times downloaded

Le KiDSBrowse mbrojtur fëmijët tuaj online me siguri në internet të sigurt.