Perisian download free , muat turun perisian lebih 150,000 percuma


AnyBook Pro II - Publishers Business Kit 9.53

Tingkat II Professional Edition merangkumi semua invois ciri ditemui di program Tingkat I. Ciri-ciri tersebut merangkumi keupayaan untuk menghasilkan invois, me

AnyBook Pro II - Penerbit Perniagaan Kit

  • Versi :9.53
  • Tarikh dimasukkan :3/30/2011 10:40:21 AM
  • Lesen :Shareware
  • Harga :$139
  • Muat turun Jumlah :158
  • Minggu muat turun terakhir :2
  • Sistem operasi :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, Win95

Penerbit description (Show Original)

AnyBook Pro II - Penerbit Perniagaan Kit Tingkat II Professional Edition merangkumi semua invois ciri ditemui di program Tingkat I. Ciri-ciri tersebut merangkumi keupayaan untuk menghasilkan invois, menangani pengembalian buku, menghasilkan laporan jualan, bayaran pelanggan merakam, dan membuat senarai pelanggan list. Hal ini dapat berlaku diskaun untuk produk individu atau sama sekali. Termasuk di antara ciri-cirinya yang dipoles dan disempurnakan pop-up untuk mencari dan paste pelanggan atau produk. Anda boleh menyalin nama pelanggan dan alamat dari mesej e-mel dan paste bekerja keseluruhan untuk invois. Anda juga boleh menambah nota peribadi untuk invois. Program ini meliputi sistem yang inovatif AnyBook tentang menandakan invois dibayar yang membuatnya mudah untuk mudah menemukan invois yang belum dibayar. Dan itu akan menghasilkan penjualan dan laporan cukai jualan. Selain Tingkat I ciri-ciri, program Tingkat II meliputi penambahan utama berikut: * Billing Engine. Program merangkumi mesin penagihan yang komprehensif yang mencipta laporan bil untuk setiap pelanggan anda, senarai semua kegiatan invois & mengenalpasti invois yang belum dibayar. * Persediaan Engine. Program ini akan menjejaki persediaan dan memberikan data pada seberapa banyak buku tetap pada suatu masa yang tertentu. * Advanced Search. Advanced search memperluaskan keupayaan anda untuk mencari invois dan pelanggan. Ini membolehkan anda untuk mencari isi bidang apapun pada Faktur Utama Screen. * Pemprosesan Order Balik. Program Tingkat II memiliki kemampuan untuk mencari produk back-memerintahkan dan membuat invois baru ketika item telah kembali dalam stok dan siap untuk kapal. * Faktur Graphics. Jika anda mahu, anda boleh menambah logo atau grafik yang lain untuk invois dicetak dan kenyataan. * Deposit dan Bayaran Laporan. Di antara ciri-ciri-ciri lain, Tingkat II Edition juga akan membuat laporan Deposit dan Pembayaran yang boleh digunakan untuk menyiapkan deposit bank. * Ini mempunyai sistem bantuan yang luas terintegrasi ke dalam program, dan dilengkapi dengan "Bermula" maklumat, pelancongan program, dan file contoh.

Kenyataan

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for AnyBook Pro II - Penerbit Perniagaan Kit ,and please consult directly with program authors for any problem with AnyBook Pro II - Penerbit Perniagaan Kit .