Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


AMan Pro for Amazon Sellers 3.3.255

Një e plotë, Lista e Çmimeve dhe Rendit mjet Përmbushja e menaxhimit. Konkurruese në treg Amazon kërkon një shitës të jetë më efikas dhe me kohë me përmbushjen

Aman Pro për Sellers Amazon

  • Version :3.3.255
  • Data e shtimit :3/30/2011 10:53:03 AM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$49.99
  • Shkarkime gjithsej :182
  • Shkarkime fundit javë :1
  • Sistemi operativ :WinXP, Windows2000, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Windows2003

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

Aman Pro për Sellers Amazon Një e plotë, Lista e Çmimeve dhe Rendit mjet Përmbushja e menaxhimit. Konkurruese në treg Amazon kërkon një shitës të jetë më efikas dhe me kohë me përmbushjen e rendit, vendosjen e çmimeve konkurruese dhe listë e inventarit. Paketim rrëshqet, duke dërguar email klient dhe postare shtypje mund të konsumojnë shumë orë. Çmimet janë vazhdimisht ndryshuar dhe duhet të rregullohen në përputhje me rrethanat, duke pasur parasysh të ardhurat dhe fitimin kërkesat e shitësit. Inventari duhet të plotësohet për të ruajtur të ardhurave. Aman Pro automatizojnë shumë nga këto detyra dhe zvogëlon kohën e përfshirë në mënyrë të konsiderueshme pa kërkon të ndryshojë në procesin e shitësit të biznesit. Aman Pro jep customizable templates për paketim rrëshqet, faturat dhe klientit email për prodhimin e këtyre objekteve në masë. Postare mund të jenë të shtypura në sasi të mëdha me konfirmimin e ofrimit dhe të dhënat e kostos duke u ruajtur. Artikuj me DC mund të kryhen nga produktit. . Për urdhërat e ndërkombëtare, doganave formularët shtypen me të gjitha të dhënat e kërkuara mbushur in refuds Issue në masë. Send nga ndjekin email-up me lidhje të drejtpërdrejtë me faqen feedback. Raporti Perdorues marrë 30% reagime pozitive! Çmimet mund të jetë me dorë ose automatikisht rregullohet në bazë të një strategjie të shitësit duke përdorur gjithëpërfshirës ndërtuar në rregullat ose strukturë të përparuara të shkruar. Automatike, në kohën e duhur dhe të rivlerësimit Ngarkimet më siguron se një shitës është gjithmonë konkurrues me shitësit e tjera. min Aplikoni / çmimi max të artikujve individualë. çmimet Baza tuaj në shpenzimet tuaja. Faktor në çmim Amazon. Inventari mund të jenë të rreshtuar në mënyrë individuale apo në sasi të mëdha, me artikuj të skanuar në ose lexuar në nga një shumëllojshmëri formatesh skedari. Shihni të gjitha të dhënave, duke përfshirë stats Amazon, shitësit të tjera. Shiko sasi të tjera të shitësit dhe të datës së liste. Generate dhe raportet import Amazon. Shiko statusin e Ngarkimet. Kurrë nuk kanë për të vizituar web Amazon llogarinë tuaj faqen!

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Aman Pro për Sellers Amazon ,and please consult directly with program authors for any problem with Aman Pro për Sellers Amazon .