Ilmainen ohjelmisto ladattavaksi , yli 150.000 ohjelmisto ilmaiseksi ladattavia


Tray Folder 2.04

Tray kansio on kantoraketti. Käynnistä ohjelma ja kuvake näkyvät tarjotin näytetään päivämäärä. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin kuvaketta ja av

Alusta Folder

  • Versio :2.04
  • Lisätty :3/30/2011 1:02:04 PM
  • Lupa :Shareware
  • Hinta :$7.98
  • Latauksia yhteensä :181
  • Viime viikolla lataukset :5
  • Käyttöjärjestelmä :Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x

Julkaisijan kuvaus (Show Original)

Alusta Folder Tray kansio on kantoraketti. Käynnistä ohjelma ja kuvake näkyvät tarjotin näytetään päivämäärä. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin kuvaketta ja avaa lokero kansioon tai käyttää ohjelman muita ominaisuuksia. Laittaa mitään valmiiksi tarjottimelle haluamasi kansio ... pikakuvakkeet, tiedostoja tai muita kansioita. Käytä sitä hakemistoon, jos haluat, ja laittaa useita muita kansioita tarjotin kansioon. Tai käyttää sitä toista työpöydälle ja laittaa pikakuvakkeita sinun tarjotin kansioon. Ei Bells. Ei pillejä. Ei tanssi karhut yrittävät myydä sinulle jotain, et halua tai tarvitse. Mutta se on erinomainen kantoraketti ohjelmia, tiedostoja ja kansioita valitsemaasi ja se on paljon lisätoimintoja. Yksi ylimääräinen antaa sinulle mahdollisuuden piilottaa tiedostoja tai kansioita, sinun tarjotin kansion takana roskakoriin. Myös "Otsikkorivin Time" ominaisuus, jota voit käyttää on viikonpäivä, päivämäärä ja aika näyttää, eri muodoissa, aktiivisen ikkunan otsikkoa. Henkilökohtainen tarjotin kansio hyväksyy profiilin nimi, jonka mukaan se luotiin. Esimerkiksi minun tarjotin kansion nimi-Johnin Tray kansio. Sinun tarjotin kansio alla profiilisi nimi kiintolevyllä. Sinulla on mahdollisuus automaattisesti aloittaa alusta kansio, kun Windows käynnistyy. Tämä on todella mukava pala ohjelmisto. Ei aloituskuva, ei mainoksia, ei vakoiluohjelmia tai ad-ware.

Lausunto

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Alusta Folder ,and please consult directly with program authors for any problem with Alusta Folder .

Käyttäjän arvostelu

Alusta Folder
*****
Rating 0

Jaa ystäviesi kanssa

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Uusi