Ingyenes szoftver letöltése , több mint 150,000 szoftver ingyenes letöltések


A1Click Ultra PC Cleaner 1.03.01

A1Click Ultra PC Cleaner (más néven, A1 Cleaner) - Nagy teljesítményű, biztonságos és könnyen használható. Fix PC problémák - Elkerüli a rendszer hibákat és a s

A1Click Ultra PC Tisztító

  • Változat :1.03.01
  • Hozzáadás dátuma :3/30/2011 9:12:28 PM
  • Engedély :Shareware
  • Ár :$29.95
  • Letöltés összesen :239
  • Múlt héten letöltések :5
  • Operációs rendszer :Win2000, Win7 x32, Win7 x64, Win98, WinOther, WinServer, WinVista, WinVista x64, WinXP, Other

A kiadó leírása (Show Original)

A1Click Ultra PC Tisztító A1Click Ultra PC Cleaner (más néven, A1 Cleaner) - Nagy teljesítményű, biztonságos és könnyen használható. Fix PC problémák - Elkerüli a rendszer hibákat és a számítógép lefagy meghatározásával és tisztítási probléma fájlokat. Gyorsítsák fel a számítógépre - eltávolítja a rejtett fájlokat, nem csinál semmit, de sok helyet foglalnak, és lassítják a számítógépet. Három módja van a Fő Scan - A fő vizsgálat A1 Cleaner lehet tenni a következő három módon: 1. Tiszta PC - Egyetlen kattintással, A1Click Ultra PC Tisztító megy keresztül 45 folyamatokat biztonságosan megtalálja és eltávolítsa rendetlenséget teremt a számítógépen. Ezek közül egyes eljárásokat találnak haszontalan, elavult fájlok a Windows szeret kincs. 2. Vegye ki Tracks - A kattintás egy másik gombra, A1Click Ultra PC Tisztító hasznosítja 25 folyamatokat a legújabb technológia, hogy megtalálja a Windows "titkos feljegyzéseket a tevékenység, és távolítsa el őket. Ez megakadályozza, hogy mások kémkednek ön. Néhány ezek a folyamatok még nem fedezte fel más szoftver. 3. Do-It-Yourself - A1Click Ultra PC Cleaner segítségével készítsd el a saját választék 87 folyamatokat, hogy tiszta és távolítsa el zeneszámokat a számítógépen. Egyszer létre, ezeket lehet futtatni egy egyszerű kattintással. Ezt nevezik a Futtatás Beállítások a programban. 7 Bónusz Eszközök - Ezek az eszközök bónusz túl egyéb tisztítószerek, és segít kezelni a rendetlen szobában a számítógépen. A bónusz eszközök Duplicate File Finder, Font Remover, Friss lista, Uninstaller, Registry Cleaner, a Kedvencek listáját, és az elõzetes utasításkód-lehívásra lista. A1Click technológia - A1 teljesítmény és A1 biztonságot a kattintson a gombra, hogy a A1Click technológia. Nem továbbra törlése - A1Click Ultra PC Tisztító tartalmaz egy speciális 4 színpad stratégiája, ha a fájlok törlése annak biztosítására, hogy a hackerek nem lesz képes feltárni őket később. Nélkül ez a stratégia, törölt fájlok újra fel lehet építeni és használni, hogy kém van. Automatikus Scan - felállítása A1Click Ultra PC Tisztító automatikusan futtatni indításkor (naponta, hetente, kéthetente, vagy havonta), vagy a scheduler. Nem áll rendelkezésre a próbaverzió.

Nyilatkozat

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for A1Click Ultra PC Tisztító ,and please consult directly with program authors for any problem with A1Click Ultra PC Tisztító .