Shkarko free software , mbi 150.000 shkarkime softuerit të lirë


4Easysoft DVD to Apple TV Converter 3.1.06

4Easysoft DVD të Apple TV Converter mund të ju ndihmojë për të kthyer DVD to Apple TV MPEG

4Easysoft DVD të Apple TV Converter

  • Version :3.1.06
  • Data e shtimit :11/11/2011 9:58:13 PM
  • Leje :Shareware
  • Çmim :$25.95
  • Shkarkime gjithsej :138
  • Shkarkime fundit javë :1
  • Sistemi operativ :Windows Vista/2003/XP/2000/NT

Përshkrimin e botuesit (Show Original)

4Easysoft DVD të Apple TV Converter 4Easysoft DVD të Apple TV Converter mund të ju ndihmojë për të kthyer DVD to Apple TV MPEG-4/H.264, HD formate video dhe AAC, AIFF, MP3, M4A, WAV audio formate për ju që të gëzojnë DVD Movie tuaj në HDTV tuaj dhe të luajnë muzikë tuaj nëpërmjet shtëpinë tuaj teatër sistemit. Kjo DVD shkëlqyer për Apple TV Converter mund të ju mundësojë të rregulluar videove efekt të prodhimit, rregulloje videove prodhimit dhe audio settings, të marrë ndonjë pjesë të DVD film, kulture play video rajon dhe raport aspekt. Zgjidhni pista audio dhe subtitle për video output. Key Features1. Vendos DVD të Apple TV në 2 cilësi të mëdha. Efikase dhe gjithëpërfshirëse functionsAdjust video editing efekt DVD vizuale 4Easysoft DVD të Apple TV Converter ju lejon të rregulluar ndriçimin video,, Kontrasti Saturation dhe Vëllimi në do. Për DVD tuaj të gërshetohet, kontrolloni Deinterlacing për ju për të shmangur mozaik. Kontrolli "Apliko për të gjithë", të gjitha këto efekt videove vendosjen zbatohen për të gjitha contents.Get tuaj të zgjedhur ndonjë pjesë nga DVD movieUsing "Trim" funksion, ju mund të merrni ndonjë pjesë e video nga DVD me vendosjen kohën e saktë, ose vetëm drag kur Shiko It.Adjust play video rajon dhe Raporti i aspektit në 4Easysoft DVD të Apple TV Converter ju lejon të rregulluar në rajon play video dhe mënyra zoom të video tuaj për ju që të merrni efektin e përsosur videove vizuale për player.3 tuaj. Vetë konvertimi-personalizohet profilin, interface intuitive dhe më të shpejtë speedCustomize profileFor tuaj lehtësi tuaj, 4Easysoft DVD të Apple TV Converter ju ofron mënyra për të ruajtur video dhe audio settings si profil "përdorues përcaktuar" për DVD më vonë tuaj use.Convert të Apple TV compatible Video 4Easysoft DVD të Apple TV Converter mund të konvertohet në DVD të Apple TV MPEG-4, H.264. Ajo mund gjithashtu mbështetjen iPod seri, iPhone për konvertimin e DVD për të mp4, MOV, M4V, FLV dhe HD video.Provide ju previewIn çastit dritare redaktimi, ju mund të shikoni video origjinale dhe të konvertohet në të njëjtën kohë në të njëjtën dritare që ju të merrni të përsosur efekt.

Deklarata

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for 4Easysoft DVD të Apple TV Converter ,and please consult directly with program authors for any problem with 4Easysoft DVD të Apple TV Converter .