Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување

Барај GT

429 times downloaded

Барај GT е многу брз, лесен и удобен датотека пребарување додаток на за Windows.

Копирај почисто

475 times downloaded

Најди ги отстрани сите на дупликат датотеки со неколку кликнувања со глувчето.

Невидливата Пронаоѓач

501 times downloaded

Невидливата Пребарувач на галантерија Пребарување вашиот хард дискови да ги најдете сите што невидливи датотеки

Датотеки Роботот

436 times downloaded

Датотеки Роботот е датотека пребарување апликација.

Jiji GPO Барај

412 times downloaded

АД Масовно Manager да Креирај / Измени / Избриши корисници, компјутерите во најголемиот дел

Пребарување и замени 98

372 times downloaded

Многу брзо и едноставна апликација за пребарување и да се замени текстот во една ...

Твин Папки

349 times downloaded

Датотеката синхронизатор и Backup Utility. Имате пристап до FTP папки.

Индекс на вашите датотеки

321 times downloaded

Барај датотеки за Windows со база на податоци индекс на датотеки и напредни функции.

FDwin

451 times downloaded

Директориум лоцирање корист. Прави фолдерот сте во потрага за pop-up

MD5 регистар

381 times downloaded

А моќни сепак лесен-за-користење каталогизација и дупликат пребарување Нови.

Нова