Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


United States ZIP Code Database (Basic Edition) March.2011

САД поштенски кодови база на податоци од еден месец претплата на услуги. Базата на податоци вклучува ZIP код, име на град, држава код и телефонски повикувачки б

САД поштенски код база на податоци (Basic Edition)

  • Верзија :March.2011
  • Датум на додавање :3/30/2011 10:10:09 PM
  • Лиценца :Data Only
  • Цена :$19.95
  • Вкупно преземања :191
  • Минатата недела преземања :3
  • Оперативен систем :Linux, MS-DOS, OpenVMS, Unix, Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95, WinNT 3.x, Win 3.1x, Windows CE, Mac PPC, Palm OS 3.1, Palm OS 3.2, MAC 68k, OS/2, Palm OS 3.0, OS/2 Warp, OS/2 Warp 4, Palm OS 1.0, Palm OS 2.0, Palm OS 2.1, AS/400

Издавач опис (Show Original)

САД поштенски код база на податоци (Basic Edition) САД поштенски кодови база на податоци од еден месец претплата на услуги. Базата на податоци вклучува ZIP код, име на град, држава код и телефонски повикувачки број во САД. Целосна база на податоци содржи повеќе од 42.000 прецизна евиденција. Непосредна преземете достапна во неколку формати т.е.. ASCII текст, Microsoft Excel, Microsoft Access и dbase В. Една година претплата достапни на намалена стапка.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for САД поштенски код база на податоци (Basic Edition) ,and please consult directly with program authors for any problem with САД поштенски код база на податоци (Basic Edition) .

Ниво на корисникот

САД поштенски код база на податоци (Basic Edition)
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook