Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување

KinetiCount

289 times downloaded

Јава, C, C + +, и ресурс скрипта (. RC) изворниот код линија шанкот.

SFTP НЕТ одржува

357 times downloaded

Спроведување на SFTP протокол во. NET апликации лесно и безбедно

Colorcode

368 times downloaded

конвертирате C / C + + код во HTML формат

DaoLib

43 times downloaded

Обезбедува комуникација слој помеѓу кориснички интерфејс елементи и основните ...

DES3 развој Kit

322 times downloaded

Ова средство се наменети за OEM употреба и работи на IRIX, ГД / UX, Ultrix и така натаму.

IXFile Standard Edition

371 times downloaded

IXFile е софтверската компонента која овозможува датотека влез / излез

DebugInfo

436 times downloaded

Тоа ќе ги следи сите жици генерирани од OutputDebugStream.

Кристал ТЕК

389 times downloaded

C / C + + код - flowcharts, RichTrees, автоматски форматирање, Documenation

AngelScript

296 times downloaded

Овозможи апликации да се прошири нивната функционалност преку надворешна скрипти.

Анализа на информации за Visual Studio

356 times downloaded

Им овозможи на корисниците да се анализира кодови во Visual Studio резултат без грешка.

Нова