Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Letter Of Recommendation Sample 1.0

Писма на препораките се многу важни материјали за работа референци и подобрување на кариера. Писма на Препораката правилно листата повратни информации претходна

Писмо со препорака Мостра

  • Верзија :1.0
  • Датум на додавање :3/30/2011 7:11:09 PM
  • Лиценца :Demo
  • Цена :$19.99
  • Вкупно преземања :1802
  • Минатата недела преземања :5
  • Оперативен систем :Unix, Win98, WinXP, Windows2000, WinME, WinNT 4.x, Win95, Windows2003, WinNT 3.x

Издавач опис (Show Original)

Писмо со препорака Мостра Писма на препораките се многу важни материјали за работа референци и подобрување на кариера. Писма на Препораката правилно листата повратни информации претходната или сегашната работодавачот и овозможи на потенцијалните работодавци да се избегне понекогаш непријатно и нејасни разговори кои се резултат од испрашување референци преку телефон за вашите предности и слабости. Покрај тоа, писма на препораките помогне на потенцијалните работодавци да се избегнат замките на достигна референца. Конечно, писма на препораките се исто така е голема предност за барателите на работа, бидејќи тие ги обезбедуваат конкретни, кредибилитет, и вистински докази за минатите достигнувања и можности. Сега можете да имате 40 + професионално напишани писма на Recommmendation за секоја прилика за само 19,99

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Писмо со препорака Мостра ,and please consult directly with program authors for any problem with Писмо со препорака Мостра .

тагови

Ниво на корисникот

Писмо со препорака Мостра
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова