Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување

Tln децата песни 2012

838 times downloaded

Tln децата песни е детски песни и приказни кутија.

Инсектите

742 times downloaded

Оваа алатка ви овозможува вашите деца да учат кул работи за инсекти во светот.

Кид такт компјутер

352 times downloaded

Заштита на вашето дете од вашиот компјутер и вашиот компјутер од вашето дете!

Холидеј Забава

366 times downloaded

ПРАЗНИК ЗАБАВА претставува петнаесет возбудлив програми, секоја со зимскиот распуст тема

А-ниво математика 2010

126 times downloaded

Алатка која индивидуализира на вашето ниво и учење услов.

Квиз-Buddy Лајт

392 times downloaded

Научете побрзо со вашиот квиз-Buddy Лајт! Државниот градови вклучени.

Letts GCSE ИКТ 2010

59 times downloaded

Бр.1 во Велика Британија GCSE софтвер.

Именки А-L

580 times downloaded

Оваа апликација им овозможува на децата да научат лесно на англиски глаголи и

Транспорт

451 times downloaded

Автомобили, авиони и многу други забавни работи

KiDSBrowse

450 times downloaded

Да KiDSBrowse заштитите своите деца на интернет со безбедна интернет безбедност.

Нова