Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување

Spontania Video4IM

1575 times downloaded

со цел да се интегрира со било 3-ти Интернет-базирани комуникација.

CallTTY

1486 times downloaded

Програма за да комуницира со телефонски уреди TTY / TDD преку звучната картичка или Skype

Skype рекордер за Goldenfoundsoft

1399 times downloaded

SKYPE рекордер е лесен-за-користење, брзо и моќен аудио софтвер.

Обединете се PBX

1568 times downloaded

Обединете PBX и Обединете Call Центар се 100% Skype врз основа (VoIP) PBX решенија.

SkypeTuner

1488 times downloaded

Стоп "Skype дома" од вчитување кога почнуваат Skype.

PrettyMay глас приклучокот за Skype

1464 times downloaded

PrettyMay е вашиот личен асистент глас за Skype

Skype Авто Одговор

1778 times downloaded

Овој проект може да одговори на претходно утврдени skypeid дојдовни повици автоматски.

Добивањето Skype за Sip адаптер

1392 times downloaded

Поврзува SIP протоколот VoIP разговори на Skype мрежата и виза назад.

Skype канцеларија Toolbar-от

1523 times downloaded

Место разговори и испраќање датотеки се моментално работи на преку Skype.

Skype порака Испраќач

1467 times downloaded

Windows командната линија интерфејс програма (CLI) за испраќање на текстуални пораки.